A crezut că-i păcăleală, dar şi-a furat-o de 1 aprilie!

9
2.211 vizualizari
views

Şoferul unui autoturism marca Peugeot, a zâmbit când poliţistul de la rutieră şi-a oprit maşina şi s-a apropiat de acesta. Omul oprise în acelaşi loc în care un alt şofer oprise în urmă cu o săptămână. Pe trecerea de pietoni. Gestul şoferului de astăzi a fost de genul: ,,Vă salut, imediat plec, sănătate!”…

De scuze nu are nimeni nevoie, ci doar de participanţi în traficul rutier care să respecte legea circulaţiei. A crezut că-i păcăleala, dar şi-a furat-o de 1 aprilie!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. Am si eu o nelamurire, de ce nu pozati si masina care este parcata pe trotuarul din fata primariei?

 2. Daca tot sunt asa de scrupulosi la datorie, de ce nu aplica amenzi si masinilor ce stau fix langa trecerea de pietoni din fata restaurantului Cetate?

 3. Ce ,,ţigan” e românul nostru. Măi, dar unul nu ar zice că omul legii a procedat corect. Ne-am învăţat să vedem paiul din ochiul altuia şi să arătăm cu degetul înspre alţii.

  • Am spus eu ca nu a procedat corect? Normal ar fii sa-i amendeze si pe „ceilalti„ cetateni.

 4. Domnule Stan,
  nu cred că este vorba de țigănie.
  Este de fapt frustrarea omului de rând că polițiștii din Codlea de la rutieră (și nu numai din Codlea) au un dublu standard de interpretare a legii.
  Teoretic vorbind, dacă era ”cutărică” sau ”cutare”, eu vă garantez că treceau pe lângă el bine mersi.
  De aceea apar asemenea comentarii.
  Pentru că acest domn care a fost amendat nici măcar nu era din Codlea (cel puțin după numerele străine de înmatriculare). deci logic vorbind chiar era o greșeală singulară a acestui domn pe raza orășelului nostru.
  Pe când anumite persoane, care comit aceleași abateri (cei drept minore, dar tot abateri asemănătoare celei prezentate în articolul dumneavoastră), sunt trecuți cu vederea.
  Asta e de fapt problema care poate fi interpretată ca țigăneală.
  Căci dacă acești domni de la rutieră ar aplica legea pentru toată lumea în egală măsură atunci pe lângă aspectul legal al problemei s-ar rezolva și aspectele etice și morale.
  Și atunci nu ar mai fi asemenea comentarii acide din partea cititorilor.
  Din păcate, pentru majoritatea opiniei publice din Codlea, funcționarii cu statut special de la poliția rutieră din Codlea și-au pierdut credibilitatea.

  • Termenul de ,,tigan” este cu sensul de certaret, nu de tiganie. Si n-are rost sa mergem prea departe, caci subiectul este vast. Lucrurile sunt mult mai simple decat par. Noi trebuie sa invatam sa ne autoeducam. Trebuie sa constientizam ce avem voie si ce nu. Principiul de la care plec este ca schimbarea incepe cu mine, nu cu vecinul, colegul, etc. Este gresit sa spun: Daca celalalt face asa, eu de ce sa nu fac? Asta nu inseamna ca nu putem sesiza anumite nereguli, insa este gresit (consider) sa spunem ca functionarul (politistul) nu mai are credibilitate.

 5. mare realizare domnule, ce stire tare. Ovidiu, despre mirosul insuportabil care vine de la crescatoria de porci de peste linie (zona Delaco) in fiecare zi si de cateva ori pe zi, despre craterele din asfalt de pe strada Noua, despre tirurile care gonesc pe strada Noua de se cutremura si crapa casele, asadar despre astea nu scriem nimic? cat despre „politistii” din Codlea, hai sa fim seriosi …

  • Fii tu reporter, Ionuţ. Eu nu mă supăr dacă vii cu ştiri originale. 😉 Şi după aceea poţi critica.

   • cum sa nu Ovidiu, chiar vroiam sa vorbesc cu tine pe tema asta. m-ar interesa sa devin reporter. cred ca poti vedea mailul meu, poate discutam.

Comments are closed.