Liderul AUR Codlea, țeapă de 35.000 de euro la RATBV

0
1.175 vizualizari
views

RATBV, o regie cu onoarea nereperată de altfel, având în vedere că este diriguită de USR și PNL, la Brașov, a avut parte de o țeapă contractuală din partea unuia dintre apărătorii neamului de la AUR.

Frăția partidelor nu funcționează în funcție de doctrine, ci pe baze financiare bine stabilite. Așa se face că Euro Terra Recycling, str Petuniei nr.8, din Codlea, a câștigat o licitație lansată pentru fier vechi, nu (h)aur. Firma este patronată de Ștefan Horațiu Tobu, un respectabil domn care este președintele  AUR Codlea.

Întrucât firma de Aur nu și-a îndeplinit sarcinile, conform documentelor trimise către Tribunalul Brașov, aceasta trebuie să achite o restanță de numai 173.375 lei… Evident, nu ne pronunțăm înaintea instanței, dar parca cei de la Aur spuneau ca nu fac afaceri cu statul…

Repezentanții USR și PNL, la chef de AUR

În altă ordine de idei, deși este firească prietenia între unii oameni, asistăm și la unele coincidențe. Zilele trecute, Tobu a pus-o de o distracție pe cinste, fiind ziua lui.  Nu a deranjat, nu a supărat pe nimeni.  Însă trebuie spus că a avut parte de invitați pe cinste.

Mai exact, doi consilieri județeni: Aurel Agache Dionisie (USR) și Marian Popoiu (PNL), ambii locuitori ai Codlei.

Agache a recunoscut că a fost la eveniment, dar a ținut să precizeze că doar câteva minută, cât să-l felicite. El a infirmat și bârfele că ar candida pe listele AUR la următoarele alegeri. Cel puțin până în primăvara viitoare, pentru că a depus un jurământ cu mâna pe Biblie. Pe de altă parte, recunoaște că este solitar în USR, unde nu și-a făcut prea mulți prieteni, pentru că are curajul să spună lucrurilor pe nume.

sursa: newsbv.ro

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic