44 elevi nominalizați la Gala Premiilor de Excelență 2016

0
5.469 vizualizari
views

Gala Premiilor de Excelență din acest an s-a bucurat de prezența a 44 de elevi nominalizați, copii cu rezultate de excepție, participanți la diferite concursuri și olimpiade, tineri care s-au remarcat prin activități de voluntariat și care fac cinste orașului nostru. Este pentru al 5-lea an consecutiv în care, Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei în parteneriat cu administrația locală – Primăria Codlea condusă de Cătălin Muntean – oferă în mod simbolic această recunoaștere a meritelor tinerei generații și încurajează voluntariatul ca formă de educație.

Și în acest an, ca un preambul al decernării premiilor, elevii instituțiilor de învățământ din oraș au împodobit brazii special aduși în Promenadă. S-au pregătit sub directa îndrumare a dascălilor și au realizat cei mai frumoși brăduți de sărbători, iar spiritul Crăciunului s-a simțit din plin cu minunatele colinde cântate de aceștia.

Pentru un părinte sau un dascăl nu poate fi satisfacție mai mare ca atunci când își vede copilul bucuros că împodobește bradul alături de colegi sau când pe scena din Promenadă răsună glasurile lor colindând. Și pentru că așa cum cere datina colindătorii primesc ceva de la gazde, Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei a oferit cadouri tuturor colindătorilor. Mulțumim pe această cale unor oameni inimoși de la  IMT Imobiliare Management Transilvania SRL, Draexlmaier, Chemarkrom și La Doi Pași. Mulțumim și firmei Lingemann, care prin Dorin Șaramet a oferit brazii de Crăciun pe care îi puteți admira în Promenadă.

Pentru că suntem la acest capitol, trebuie să menționăm și suportul oferit de Casa de Cultură Codlea în desfășurarea evenimentului și parteneriatul cu Kiss FM și Puiu Leder.

Cu toții sunt oameni fără de care aceste acțiuni frumoase nu ar exista. Și nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor din echipa Codlea Info, care sunt prezenți ca voluntari la fiecare eveniment cultural din comunitate.

Cu sincere aprecieri pentru toți cei implicați,

Ovidiu Stan,
Președinte,
Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei

Gala Premiilor de Excelentadsc_5554-copy dsc_5559-copydsc_0136-copy dsc_0144-copy dsc_0148-copydsc_0154-copydsc_0025-copy dsc_0026-copy dsc_0056-copydsc_0073-copy dsc_0111-copy dsc_0158-copy dsc_0161-copy dsc_0174-copy dsc_0175-copy dsc_0180-copy dsc_0193-copy dsc_0211-copy dsc_0217-copy dsc_0221-copy dsc_0228-copy dsc_0233-copy

P.S. Revenim cu galeria foto și filmările.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic