1000 de flori pentru brașovence

0
1.576 vizualizari
views

Brașovencele aflate în zona centrală a oraşului au primit în ziua de 8 martie câte un mic cadou din partea social-democraților. O echipă de bărbați, cu brațele pline de flori, le-au abordat și le-au făcut să zâmbească.

„Probabil că fiecare dintre brașovencele întâlnite a primit, sau va primi azi, o floare de la cineva drag. Totuși, ne-am gândit că un mic dar nu strică. Și asta pentru că doamnele și domnișoarele trebuie să se simtă admirate de cât mai mulți bărbați. E un gest simplu, sperăm să fie văzut ca unul cavaleresc. Vrem să reînviem curtoazia, așa cum am învățat-o, în primul rând, de la mamele noastre”, afirmă Constantin Chicuș, președintele TSD Brașov.

Unul dintre cei care a avut un mesaj pentru persoanele întâlnite, a fost doctorul Florin Orțan.

”Îmi venea să le spun doamnelor întâlnite că egalitatea nu este un moft, nici în 8, nici în 9 martie. Că România este țara care stă cel mai bine din Uniunea Europeană la diferența salarială dintre femei și bărbați, dar tot mai avem de lucru. Că, de sâmbătă, PSD va avea opt vicepreședinți femei, în plus, pentru că noi vedem lucrurile diferit. Dar le-am spus doar ce era de spus pentru azi: La mulți ani, să fiți apreciate!”, mărturisește senatorul PSD.

Și liderul grupului PSD din Consiliul Local a fost pe stradă, alături de colegii săi.

” La mulți ani, tuturor mamelor, tuturor soțiilor, fiicelor noastre, colegelor noastre de serviciu, dar şi tuturor femeilor ce ne sunt aproape, sursă constantă de inspirație, perseverență şi dedicare.

Le doresc să fie fericite, să se bucure de primăvară şi să aibă credința în mai bine.

Noi, bărbații, le suntem recunoscători pentru rolul lor în familie şi în societate”, le-a transmis președintele Organizației Municipale Brașov, Lucian Pătrașcu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic