Ziua Părinților de Îngeri – Sute de baloane se vor ridica în văzduh

0
1.905 vizualizari
views

Organizația E.M.M.A comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme, duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 17:30. În Codlea se vor înălța 300 de baloane din Promenada Orașului.

Mii de părinți, în minim 15 orașe din țară și din străinătate, vor vibra cu dor și durere laolaltă, în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România si cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

Pentru al 10-lea an consecutiv Organizația E.M.M.A. comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme, duminică, 11 iunie 2017, începând cu ora 17:30 (ora de incepere pentru toate orasele organizatoare din tara).
Ca în toți anii precedenti, și în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, Parinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi prietenii E.M.M.A., vor aprinde lumânări şi la ora 18.00 vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în cel puțin 15 orașe!.

Părinţii, apropiații acestora și susținătorii și voluntarii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, coordonați și sprijiniți de fondatoarea organizației, Bianca Brad, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate ca ritual simbolic de despărţire.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic