Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor – Codlea, 15 octombrie

0
1.181 vizualizari
views
În fața Muzeului Tradițiilor Codlene, Organizația E.M.M.A. va marca duminică, 15 octombrie „Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor”, eveniment ce se desfășoară în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene.
În această zi, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară)
se aprind lumânări în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Lumânările sunt lăsate să ardă timp de o oră creând
astfel, datorită diferenței de fus orar, un „Val de Lumină” care va face înconjurul globului și va dura 24 de ore.
 
În România, evenimentul organizat la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A., a ajuns la cea de a opta ediție care, de această dată se va desfășura diferit față de anii anteriori, și anume:

Lumânările se vor aprinde simultan în 9 orașe, în spațiu public, dar și  în spațiul on-line.
Voluntarii, prietenii și susținătorii E.M.M.A., vor aprinde candele, le vor fotografia și vor transmite „live”-uri pe Facebook și alte pagini de socializare (filmând candelele aprinse), pentru a crea un Val de Lumină și pe plan virtual!
 
Orașele care vor organiza evenimentul în loc public, sunt:
Buzău, Codlea, Constanța, Dorogoi, Făgăraș, Marghita, Piatra Neamț – în colaborare cu Asociația „Născută Înger”, Ploiești și Tg,Jiu.
 
Persoana de contact pentru evenimentul ce se va desfasura la Codlea, este Odolean Corina – voluntar E.M.M.A ( corinao@organizatiaemma.ro )
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic