Zilele Codlei (Kronenfest) – Prima zi

2
1.433 vizualizari
views


Prima zi din „Zilele Codlei” a debutat conform programului stabilit. Sute de localnici si-au facut aparitia in maial dupa orele amiezii pentru a participa la aceasta manifestatie traditionala, la un mic si o bere… si relaxare. Printre cei care au urcat pe scena au fost si tinerii de la Clubul Elevilor Codlea cat si alte tinere sperante ale muzicii romanesti. Gheata au spart-o cei de la Dark Divinity, dar publicul prezent a fost incantat si de vocile Teodorei Mirica, Larisei Toader si Noemi Tudor.  Si Break Dace – ul a fost la inaltime, dar si dance-step-ul sub indrumarea Luciei Aldescu. Armasarii celor mai bravi codleni s-au intrecut in competitii cum ar fi trasul bustenilor. Pentru aceasta seara se pregateste un superfoc de artificii si se asteapta recitalul celor de la Dj- Project.

Teodora Mirica-Zilele Codlei

Zilele Codlei – Break Dance

Dance Step – Zilele Codlei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. Frumos !
  Parca te si miri cati oameni frumosi si inteligenti are Codlea !
  Imi place sa vad chipuri de tineri ,radiind de fericire , exprimandu-se in stilul lor nonsalant , fara prejudecati , sper tinta lor : intalnirea cu marea dragoste !
  Numai pentru ca e posibil sa avem viitorul asigurat ,prin ei ,am putea sa fim mandrii ! Dar noi ce le-am oferit , in afara de un simulacru de revolutie ?
  I-am trimis de langa noi , in deplina cunostiinta de cauza ,desi ne-ar fi prins bine ,spre senectute , vreun pahar de apa ,asa , doar in caz ca insetam …
  Ne-am batut joc ,printre altele ,si de ei , expulzandu-i , cu buna stiinta ,spre alte zari ( de soare ,pline ..) !
  Oameni , inca avem datorii pe pamant , nu mioritizati !

  Romeo P.

 2. am ramas pana dupa artificii, pana dupa foc, sa cam facut ora 1 :)) ; a fost placut, lumea sa distrat, DAR ce a ramas in urma a fost JALE :(( GUNOI>>>> asta ne e obiceiul !

Comments are closed.