Zi arhiplină pentru SMURD și Ambulanță, toate autospecialele plecate la cazuri

2
2.343 vizualizari
views

Ziua de luni a fost una foarte plină pentru paramedicii de la SMURD și Ambulanța Brașov. De la primele ore ale dimineții apelurile la 112 s-au aglomerat, iar la orele 13 aproximativ a existat un moment în care niciun SMURD și nicio mașină de la Ambulanță nu au mai fost disponibile. Astfel, în cazul unui biciclist accidentat de un autoturism, la fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare cu subofițeri pentru acordarea primului ajutor, însă potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja, echipajul este pregătit și are cunoștințele necesare pentru a interveni și în astfel de cazuri. Ulterior a fost direcționat și un echipaj SMURD la accident.

Foarte multe accidente, de la evenimente rutiere și până la urgențe medicale, chiar și o precipitare de la etajul 5 în care un bărbat de 76 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața. Zi de zi, salvatorii sunt pe drumurile județului și depun toate eforturile pentru salvarea fiecărei vieți.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Cu tot regretul pentru omul in sine si cu condoleanțe adresate familiei, va rog sa-mi spuneti ce sinonim pentru precipitare ati decis ca este mai potrivit pentru a inlocui verbul „a cadea”? Sunt extrem de curios! Sau e doar o incercare de a folosi niste cuvinte apararent complicate pentru a descrie ceva simplu? Va rog sa substituiti „precipitare” cu oricare din sinonimele lui si sa recitiți fraza!

    • Cuvântul precipitare se folosește până la stabilirea cu exactitate a situației. Dacă folosim verbul a cădea, se presupune că a căzut accidental, însă ancheta va stabili dacă, spre exemplu, s-a sinucis și atunci se folosește alt verb. Așa că, lăsați specialiștii să își facă treaba, importantă este informația, nu să facă cineva pe deșteptul.

Comments are closed.