Zece percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic internațional de droguri

0
4.281 vizualizari
views

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov și București, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic internațional de droguri.

La data de 01 noiembrie a.c. polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate din Brașov și București, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov au efectuat zece percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de trafic internațional de droguri de risc şi de mare risc.

De asemenea, în cursul lunii octombrie 2017 şi în intervalul 1 – 2 noiembrie a.c., au fost realizate trei constatări ale unor infracţiuni flagrante, comise de către membrii grupării.

În cauză au fost confiscate în total 320 de grame de cannabis, 190 de grame de rezină de cannabis (haşiş), 35 de grame de cocaină şi 2 comprimate de MDMA. Pe parcursul cercetărilor, au fost confiscate și diverse sume de bani în lei, euro, USD şi lire sterline, în valoare totală echivalentă a 54.000 de lei.

În urma acţiunilor derulate, au fost puse în executare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov.

Față de 7 persoane a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției al Române, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.         

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic