Vom avea o nouă locație pentru Clubul Elevilor Codlea?

3
2.246 vizualizari
views

Astăzi vom afla dacă vom avea un nou sediu destinat Clubului Elevilor Codlea.

Decizia va aparține consilierilor locali, fiind punctul 11 pe ordinea de zi a ședintei.

PCT.11 Proiect de hotărâre, inițiat de primarul mun.Codlea, privind completarea art.2 al HCL Codlea nr. 58/27.08.2012 – privind darea în folosință gratuită a spațiului cu altă destinație decât cea de locuit, situat în municipiul Codlea str.Lungă nr. 112-114 partea dreaptă, către Clubul Elevilor Codlea. referat nr.91 / 18.03.2013 Serviciul AP.C4

Sediul fostului club al elevilor  de pe strada Laterală a fost pierdut în urma unei retrocedari. Pentru cei care își amintesc cu plăcere de Clubul Elevilor, activitățile desfăsurate aici erau dintre cele mai diverse. Carting, Aeormodeling, Cerc de Electronică si Electrotehnică, Sculptură, etc.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare: De unde ai aflat ordinea de zi a sedintei de consiliu local pe luna martie? Din cate vad acestea nu se mai posteaza deloc pe site-ul primariei. Nici macar nu stim ce se voteaza la sedintele de consiliul local si nu mi se pare normal. Eu unul as dori sa stiu care sunt punctele de pe ordinea de zi in avans ca sa stim ce o sa se discute la sedinta.

    • Treaba mea este sa aflu, Adi. Iar pe site-ul primariei ordinea de zi se posteaza impreuna cu sedinta filmata ca sa ai habar despre ce este vorba.

      • Sincer eu nu am vazut ordinea de zi pe site-ul primariei nici luna asta si nici luna trecuta. De aceea te-am intrebat pentru ca pe site nu apar. Sau or fi ascunse pe undeva de nici naiba nu le gaseste. Oricum cu parere de rau o spun dar nu prea s-au schimbat multe de pe vremea cand era Puiu Popa primar….

Comments are closed.