Voluntariatul la el acasă în Muncipiul Codlea

0
4.127 vizualizari
views

A existat un timp în care codlenii desfășurau activități patriotice înainte de Revoluția din decembrie 1989, un timp în care, deși eram obligați să participăm la astfel de activități de către fostul regim comunist, ne reamintim cu plăcere și ne mândrim și acum cu acțiunile de curățare a zonei ștrand, a lacurilor, a zonelor de câmp și verdeață.  Spre deosebire de ”atunci”, acum voluntariatul presupune liberul consimțământ al fiecărei persoane de a participa și de a face cât poate și cât știe. Și este mare lucru că încă mai reușim, fără să așteptăm de fiecare dată intervenția autorităților sau ceva în schimb de la cineva. Poate, eventual, ca cei care trec după noi să aprecieze și să păstreze locul curat.

Inițiativa Asociației Club Sportiv Power Gym Codlea în parteneriat cu Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei, Asociația Civică Muntean Cătălin și sponsorii Magnum Dynamic, O&M Edil și Corte Dei Tori, nu a rămas fără ecou. Din spatele zecilor de comentarii și a like-urilor, criticilor deopotrivă de pe rețelele de socializare, o mână de oameni, copii, tineri și adulți, și-au unit forțele cu scopul de a reda frumusețea Parcului cu Soare. Nu a fost ușor, însă la sfârșitul acțiunii satisfacția de a avea un parc curat a fost pe măsură. Nu a lipsit nici sesiunea de training promisă de Vlad Dan de la Power Gym Codlea. Felicitări voluntarilor și tuturor celor care s-au implicat în această campanie. În curând vom anunța care va fi următorul parc pe care îl vom ecologiza și când anume. Mulțumim.

VIDEO – SPORT, MIȘCARE, ECOLOGIZARE

voluntariat-parcul-cu-soare (1) voluntariat-parcul-cu-soare (2) voluntariat-parcul-cu-soare (3) voluntariat-parcul-cu-soare (4) voluntariat-parcul-cu-soare (5)voluntari-parcul-cu-soare

Vezi galerie foto pe facebook CLICK AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic