Viteza si alcoolul remodeleaza masini

5
1.584 vizualizari
views


Oricare dintre conducătorii auto ai oraşului Codlea ştie că pe strada Măgurii, pe distanţa dintre cele două sensuri giratorii, nu se poate circula cu viteză, nu ai nici locul şi nici timpul necesar, existând şi o limitare de viteză în acest sens. Există două treceri pietonale, sunt parcări pe ambele sensuri, iar distanţa este foarte mică, de aproximativ 100 m. Nu şi pentru şoferul autoturismului Opel, care sâmbătă după-amiază a confundat porţiunea de asfalt cu o pistă de avioane. Acesta, conducând sub influenţa alcoolului a lovit în plin maşina marca WV Passat staţionată pe partea stânga a drumului, aceasta fiind proiectată datorită impactului cu maşina condusă de şoferul turmentat în copacul de pe marginea drumului.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Incredibil dar adevarat!Cu siguranta o sa isi primeasca carnetul acasa adus chiar de politie ca asa functioneaza lucrurile in Romania.Ar trebui sa devina pieton pe viata acest „schumacher”.Sa zica mersi ca nu a omorat pe cineva si s-a intamplat asa.Andu nu am mai multe cuvinte…..MARE E GRADINA LUI DUMNEZEU…….

  2. gestul probabil a fost facut la comanda , pentru a intimida pe cei care vor sa parcheze in zona si sa plateasca si taxa de parcare care se percepe in acea zona . ( observati panaoul informativ din imagini ) …. acum am fugit la primarie sa-mi platesc amenda de viteza luata azi la 9:16 .

  3. mie nu mi-e clar cum a lovit un Opel care se deplasa catre sensul giratoriu de la scoala germana o masina care chipurile era parcata regulamentar pe partea cu frizeria (cu botul inspre 2 amici ; si mai e si busita pe partea stanga)

Comments are closed.