(VIDEO) Campanie de promovare a Muzeului Tradițiilor Codlene

0
868 vizualizari
views

Muzeul Tradițiilor Codlene și al Administrației Publice Locale a lansat primul video de promovare. Muzeul va fi deschis oficial pe 13 mai, dată până la care se derulează o campanie la care sunt invitați să depună bunuri în cadrul muzeului atât locuitorii Municipiului Codlea și nu numai, cât și toate etniile care au conviețuit în bună armonie de-a lungul timpului și care au sprijinit la dezvoltarea orașului: germani, maghiari, rromi.
În etichetarea bunurilor donate și expuse în Muzeul Tradițiilor Codlene și al Administrației Publice Locale se va menționa și numele donatorului, iar în cazul imaginilor (poze, manuscrise, hărți, diverse documente) există și doar posibilitatea scanării, proprietarii putând să își păstreze originalul.

Detalii pe pagina oficială de facebook, unde puteți aprecia activitatea cu un LIKE

https://www.facebook.com/MuzeulTraditiilorCodlene/

VIDEO – Prezentare Muzeul Tradițiilor Codlene

 

Muzeul Tradițiilor CodleneSusține Muzeul Tradițiilor Codlene! Implică-te și tu și donează!Sunt invitați să depună bunuri în cadrul muzeului atât locuitorii Municipiului Codlea și nu numai, cât și toate etniile care au conviețuit în bună armonie de-a lungul timpului și care au sprijinit la dezvoltarea orașului: germani, maghiari, rromi.NOTĂ: În etichetarea bunurilor donate și expuse în Muzeul Tradițiilor Codlene și al Administrației Publice Locale se va menționa și numele donatorului, iar în cazul imaginilor (poze, manuscrise, hărți, diverse documente) există și doar posibilitatea scanării, proprietarii putând să își păstreze originalul.

Posted by Muzeul Tradițiilor Codlene on Thursday, April 7, 2016

Muzeul Traditiilor Codlene

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic