Viceprimarul din Făgăraș a intrat in echipa AUR

0
118 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu, deputat AUR de Brașov și președintele filialei județene, a organizat conferința de presă săptămânală pentru a anunța că viceprimarul Municipiului Făgăraș și o nouă garnitură formată din cinci consilieri, care s-au alăturat echipei AUR Brașov.
„AUR își mărește echipa, sunt persoane implicate în administrațiile publice locale care au dat dovadă de interes pentru cetățenii pe care îi reprezintă. Domnul viceprimar al Făgărașului ne onorează cu prezența, Făgărașul este un oraș la care vrem să contribuim din 2024. Cei care vin alături de noi s-au dovedit buni gospodari în localitățile din care provin și în acest moment au experiența necesară pentru a promova proiecte majore pentru comunitățile lor.”, a declarat deputata Ana Loredana Predescu, la inaugurarea proiectului pentru îndiguirea și decolmatarea cursului Pârâului Ghimbășel, pe raza comunei Cristian.

Acest proiect vine în ajutorul comunității locale, întrucât amenințarea inundațiilor este la un nivel alarmant în prezent, având consecințe directe asupra proprietăților și vieții oamenilor. Cu toate acestea, la acest eveniment important pentru locuitorii din Cristian, domnul Adrian Veștea, Ministrul Dezvoltării și fost președinte al Consiliului Județean Brașov nu s-a deranjat să își facă prezența și să fie alături de colegul lui primar.

„Astăzi am avut plăcerea de a fi în teritoriu în mod inedit la un eveniment pozitiv care se întâmplă în Brașov, un eveniment pozitiv care ține de realizarea unei investiții din comuna Cristian finanțat prin PNRR. AUR este partidul care sprijină oamenii care sfințesc locul, iar datoria mea ca lider politic al județului Brașov este să am grijă ca acea comunitate să aibă și pe viitor ocazia de a dezvolta proiecte dedicate cetățenilor. Vom avea o echipă de consilieri numeroasă și bine pregătită, așa cum este cazul la Cristian, venim cu oameni în echipă care să ducă mai departe proiectele bune destinate comunității.” a subliniat doamna deputat Ana Loredana Predescu.

Cei șase aleși locali care au trecut la AUR Brașov: Știrbu Costin Gheorghe viceprimar PSD Făgăraș, Adrian Gabor consilier local Pro România Prejmer, Ghindea Mircea consilier local Hoghiz Pro România, Noaghiu Ioan consilier local ALDE Ungra, Iancău Roxana consilier local PMP Ungra, Sandu Gheorghe consilier local Ungra ALDE.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ