Vedetă de ultim moment la Zilele Municipiului Codlea!

0
8.977 vizualizari
views

Este oficial! La Zilele Municipiului Codlea își va face intrarea o vedetă de ultim moment. Nu era prevăzută, dar vedeta speră să atragă cât mai mulți fani la zilele orașului. S-a și pregătit pentru acest lucru împreună cu staff-ul. Despre cine și ce este vorba?

Potrivit unui eveniment creat pe o rețea de socializare, USR Codlea lansează o campanie de informare, care se va desfășura cu ocazia Zilelor Codlei, chiar în promenadă. Campania se numește ”Fără penali la Codlea”, sfidând practic ceea ce se dorește a fi bucuria codlenilor de a sărbători alături de cei dragi.

Vedeta va fi senatorul  USR, Allen Coliban, care se va afla printre oameni, nu pentru a se bucura împreună cu aceștia, ci pentru a strânge semnături. Probabil senatorul nu face diferența între o manifestație de protest și o sărbătoare a zilelor orașului sau nu sunt în stare să își adune semnături în cadrul unui eveniment separat.

A fost sfătuit greșit sau e rea intenție?

E ca și cum de ziua ta organizezi o petrecere, nu? Vin invitații să se distreze și se găsește unul care se autoinvită, dar care intră în casa ta și în loc să îți ureze la mulți ani, vine cu scopul precis de a spune invitaților tăi că ești condamnat penal? Serios? Conform căror reguli de bun simț funcționează USR-ul la Codlea? 

Oare USR-ul nu înțelege diferența dintre politică și un eveniment cultural?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic