USR-PLUS Codlea: ”Nu facem alianță nici cu PNL, nici cu PSD”

1
1.376 vizualizari
views

Urmare a articolului publicat de redacția noastră în care arătam că USR-PLUS cochetează cu ideea de a avea viceprimar la Codlea în persoana lui Agache Aurel Dionisie și să susțină Alianța PSD-ALDE, idee refuzată de primarul ales Mihai Cîmpeanu, useriștii au anunțat pe o rețea de socializare că nu vor bate palma cu alianța, nici cu PNL.

Mai mult de atât, după dezvăluirile negocierilor din interior, useriștii se victimizează spunând că redacția noastră ar încerca să manipuleze și că, de fapt, Mihai Cîmpeanu i-ar fi abordat în vederea unei alianțe privind majoritatea simplă pentru alegerea viceprimarului, deși informațiile publicate sunt corecte și au fost verificate. Mai mult de atât, negocierile au eșuat și cu PNL-ul, pentru că useriștii nu pot trece peste orgolii și frustrări, deși public pun decizia pe seama respectului pentru alegătorii lor. Nici pe independentul Rișcău Gheorghe nu îl înghit, a se observa în imaginea de mai jos.

Dacă atitudinea USRPLUS Codlea va continua în aceeași notă de a face opoziție cu toate formațiunile politice, cel mai probabil la Codlea vom avea o majoritate PNL-PSD-ALDE-PRO România, care își va derula proiectele propuse în campanie cu viceprimar PNL, iar cei doi consilieri ai USRPLUS vor fi un fel de ”Agache și Erwin” din componența fostului consiliu local. Practic, batmanii de serviciu spre dezmăgirea multora dintre cei care au crezut că vor schimba ceva odată ajunși în Consiliul Local.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. E normal că vice să fie de la PNL ,dar nu biciclistul!!… normal ar fi trebuit izolat o perioadă de timp…e foarte nociv….

Comments are closed.