Urarea primarului Cătălin Muntean pentru codleni

2
1.233 vizualizari
views

Catalin Muntean, urare de Craciun

Stimaţi codleni,

Acum când numărăm ultimele file din calendar şi ne pregătim să întâmpinăm Naşterea Domnului, în acest ceas de mare sărbătoare a creştinităţii, am plăcerea să vă adresez tuturor cele mai calde urări de sănătate, împliniri şi bucurii! Ne mai despart doar câteva zile de momentul în care vom lăsa în urmă încă un an, un 2013 care cu bune şi mai puțin bune, ne dă speranța şi încrederea de a continua împreună în 2014.

Sărbătorile de iarnă înseamnă vreme de odihnă binemeritată şi bucurie sinceră, sunt răsplata pentru ceea ce am făcut cu toţii în acest an greu, dar bun. Clipa binecuvântată a sărbătorii sfinte să se reverse asupra inimilor tuturor şi să ne aducă linişte şi înţelegere, să primim Crăciunul aşa cum se cuvine, alături de cei dragi, cu bucurie, bunătate şi iubire. Să vă dea Dumnezeu un an mai bun, cu noroc, belşug şi sănătate!

Crăciun Fericit! La Mulţi Ani!

Cătălin George Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Craciun fericit, domnul primar! La Multi Ani, cu multa sanatate, impliniri si putere de munca! Fie ca-n Noul An, 2014, cele rele sa se spele (PENTRU TOTDEAUNA!)si cele bune sa sa adune! DOAMNE, AJUTA!!!

  2. La Multi Ani! … si va invit pe strada Noua, zona dintre intersectiile Targului cu Halchiului, sa vedeti in ce hal arata zona. Se circula in ambele sensuri … pe o singura banda, namol, mizerie, gauri, trafic greu, HAOS, EPOCA DE PIATRA. Este o rusine pt acest oras. Ovidiu, ai putea sa treci si tu pe acolo sa-ti murdaresti un pic masina si sa faci niste poze! sper ca vei posta mesajul meu …

Comments are closed.