DJ renumiți, la diMANSIONS Hit Music Festival 2020 de la Covasna

0
1.561 vizualizari
views

Cel mai mare festival retro din centrul țării, primește sub umbrela sa un alt mini-festival. Wonderful Days este un concept de festival european cu peste 15 ediții desfășurate în diverse locații din Germania, Austria și Irlanda, organizat pentru prima oară în România, ca parte din diMANSIONS Hit Music Festival.

Anul acesta, la cea de-a doua ediție a festivalului, vom da viață zonei „The Digital Mansion”, dedicate muzicii electronice, urmând ca pe 19 și 20 iunie, în cadrul „Wonderful Days Romania” la platane să se afle unii dintre cei mai importanți DJ ai anilor 90, considerați „părinții spirituali” ai muzicii electronice de astăzi.

„Suntem extrem de încântați că un brand internațional recunoscut în domeniul muzicii electronice a acceptat această asociere și a ales diMANSIONS Hit Music Festival pentru prima sa ediție din România. „Wonderful Days” va însemna o scenă dedicată muzicii electronice și două seri spectaculoase alături de câțiva din cei mai celebri DJ ai anilor 90. Conceptul vine din Germania, decorurile, proiecțiile video, efectele speciale, totul e integrat într-un concept”, declară Daniel Santa organizatorul festivalului.

Despre un eveniment absolut special vorbesc și reprezentanții Wonderful Days

„După câteva ediții extraordinare Wonderful Days în țări precum Germania sau Irlanda, suntem foarte entuziasmați să explorăm noi piețe și să aducem acest concept în alte țări. Știm că românii sunt mari amatori de petreceri, evenimentele de muzică electronică de aici au crescut foarte mult și suntem foarte bucuroși să aducem câțiva dintre cei mai importanți „DJ clasici” în această zonă, pentru o ediție absolut specială „Wonderful Days” la festivalul diMANSIONS. Promitem un show spectaculos pentru oameni de toate vârstele, cu un setup deosebit, efecte speciale și o serie de DJ absolut fantastici”; declară Werner Griese, reprezentant „Wonderful Days”.

Turismul de evenimente, din ce în ce mai important pentru județul Covasna

Vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert, a spus miercuri, într-o conferință de presă, că instituția pe care o reprezintă a făcut în ultimii ani eforturi importante pentru a atrage turiști din toată țara, motiv pentru care diMANSIONS Hit Music Festival este un eveniment mai mult decât binevenit.

„Ne bucurăm că prima ediție a festivalului diMANSIONS a fost o reușită. Cam 15.000 de persoane au vizitat evenimentul, iar pentru o primă ediție cred că este un număr foarte mare. Mă bucură că aproape jumătate dintre vizitatori sunt din afara județului, ceea ce îmi demonstrează încă o dată că acest eveniment are potențial să atragă vizitatori și turiști și din afara județului. Anul trecut a fost un test și pentru Castelul Mikó, pentru că pe termen mediu și lung dorim să îl reintroducem în circuitul turistic. Au fost două evenimente, BBQ Festival și diMANSIONS, pe care le vom organiza și anul acesta și continuăm bineînțeles parteneriatul pentru organizarea festivalului diMANSIONS, care sperăm ca împreună, prin cooperarea noastră să crească și să atragă cât mai mulți vizitatori, pentru că până la urmă acest lucru este cel mai important”, a declarat Grüman Róbert.

 

Peste 40% dintre participanții la prima ediție a diMANSIONS – Hit Music Festival au fost din afara județului Covasna, cei mai numeroși dintre aceștia venind din Brașov, Harghita, Galați, București, Iași, Bacău, Neamț sau Vrancea.

 

Abonamentele sunt disponibile încă la prețuri foarte accesibile

 

Cei interesați să ia parte la cel mai mare festival dance din regiunea Covasnei se pot bucura încă de bilete la prețuri avantajoase.

„Credem că după succesul de anul trecut, publicul va fi și mai receptiv și ne vom bucura de o participare și mai numeroasă. Abonamentele achiziționate în această perioadă au încă un preț foarte avantajos și recomandarea noastră este ca oamenii să profite și să își programeze distracția din timp, achiziționând de pe acum biletele. La tariful actual de 179 de lei + taxe, practic participarea pentru o zi presupune o investiție de 60 de lei/zi ceea ce face ca festivalul să fie unul foarte accesibil. Biletele la preț promoțional sunt limitate, dar încă se mai găsesc pe site-ul dimansions.ro și pe iabilet.ro. În curând ele vor fi disponibile și fizic la biroul de turism din Sfântu Gheorghe, dar pot fi cumpărate și în rețeaua Iabilet, de către cei care nu doresc să le achiziționeze online (de ex. magazinul Flanco din Sfântu Gheorghe)”, a spus și Grubisics Levente – partener în organizare, la conferința de presă de miercuri.

Line-up internațional cu noi nume anunțate în februarie

 

Totodată, organizatorii anunță faptul că, spre deosebire de anii trecuți, la diMANSIONS 2020 vor veni doar artiști internaționali.

„Ne-am decis ca la ediția din 2020 nu o să avem formații românești sau maghiare. Am observat că anul trecut nu au adus neapărat un plus comercial pentru eveniment. Cauza ar fi una destul de simplă: sunt multe evenimente în zonă, chiar organizate de noi, la care vin acești interpreți. De obicei aceste concerte sunt gratuite, așa că omul nu prea vrea să plătească bilet pentru un concert al formației românești sau maghiare, în această zonă. Așa că am zis că ne angajăm ca banii respectivi să îi folosim în contractarea diferitelor formații din străinătate, urmând să anunțăm noi nume mari în luna februarie. Asta înseamnă că nu o să revenim la un moment dat la această politică, dar anul acesta putem să spunem din start că cei care așteaptă, de exemplu, o formație mare maghiară sau românească, să nu o facă. Va fi un line-up total internațional”, a declarat Grubisics Levente.

Cine sunt DJ-ii ce vor veni la Olteni, sub egida Wonderful Days?

Auzim din ce în ce mai des „Înainte era mai bine…”, iar dacă ne gândim puțin…există un oarecare adevăr! Conceptul Wonderful Days își propune să „reînvie” sentimentele unice din zilele în care a apărut muzica techno. În traducere – „zile minunate” pe care le-am experimentat cu toții în trecut, când trăiam și simțeam muzica electronică pură, când basul puternic și sunetul ne treceau prin tot corpul. Muzica ne aducea împreună și ne transporta într-un alt univers și ne amintim cu drag cum petrecerile de tip „rave/techno” erau așteptate cu sufletul la gură în fiecare weekend.

 

DJ SASH! http://bit.ly/djsash-music

18 milioane de discuri vândute la nivel internațional, peste 20 de ani de succes și zeci de hituri definesc cariera lui DJ Sash!. Melodiile sale au ajuns în top 10 în clasamentele din lumea întreagă, clasându-l pe poziții altfel ocupate de superstaruri precum Madonna sau U2. Colaborările cu artiști precum Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman și Boy George sau hituri precum „Ecuador”, „Stay”, „La primavera”, „Mysterious Times”, „Colour the world”, „Adelante”, „Ganbareh” sau „Run”, au făcut din Sash! un superstar mondial. Succesul a adus colaborări pentru remix-uri cu Jean Michel Jarre, 2 Unlimited, Todd Terry, OMD sau Kylie Minogue.

 

DJ QUICKSILVER: https://soundcloud.com/dj-quicksilver-official

Cariera echipei de producători Orhan Terzi și Tommaso De Donatis arată ca o poveste de succes fără precedent. Sub pseudonimul DJ Quicksilver, au ajuns în mod regulat în topuri cu piesele lor de dans, imediat după ce au primit un disc de aur pentru cel de-al doilea single „I Have A Dream/Bellissima” pentru vânzarea a peste 1.400.000 de exemplare în Germania și Anglia.

Fiind unul dintre cele mai căutate acte din anii ’90, DJ Quicksilver continuă să concerteze în mod regulat pe tot globul, deseori în fața unui public numeros și la festivaluri importante precum Parookaville, We Love the 90s, Sunshine Live 90s, Legacy Festival, etc.

 

DJ TOMCRAFT: https://www.mixcloud.com/tomcraft/

A devenit faimos după ce a bifat unul dintre cele mai mari hituri crossover din toate timpurile, cu clasicul „Loneliness” în anul 2002 (no. 1 în Marea Britanie, top 10 în Germania), ce a generat vânzări uriașe în întreaga lume. Tomcraft a apreciat succesul piesei și popularitatea pe care i-a oferit-o și a ales să se întoarcă pe partea mai puțin mainstream a muzicii dance, creând una dintre cele mai populare și apreciate etichete electronice din lume sub forma de Great Stuff Recordings în 2003 și continuă să producă muzică de calitate pe parcursul anilor următori.

Muzica sa s-a transformat de-a lungul anilor de la trance la electro house, iar din 2007 într-un echilibru al acestor influențe cu o coloană progresivă, revenind la sunetul melodic de la care a pornit.

 

DJ BROOKLYN BOUNCE: http://bit.ly/brooklyn-bounce-music

Dennis „DJ Bonebreaker” Bohn este producătorul din spatele Brooklyn Bounce. Este autorul celebrelor hituri: „Get Ready To Bounce”, „Loud & Proud”, „Bass, Beats & Melody”, „Crazy” și multe altele, care, combinate, au vândut peste 4 milioane de single-uri începând cu 1996. Este văzut ca unul dintre cele mai importante personalități ale scenei muzicale dance din Germania.

Brooklyn Bounce a revenit în lumina reflectoarelor în anul 2000, cu „Bass, Beats & Melody”, care imediat a urcat pe locul 3 în topurile dance ale momentului. O carieră excepțională, care este încă în derulare.

 

Pe scena diMANSIONS Hit Music Festival din județul Covasna, la Olteni, vor concerta în 19 – 21 iunie artiști celebri ca Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President, C-Block și Real Mc Coy și se vor auzi hituri nemuritoare ca „Bamboléo”, „Coco Jambo”, „Lambada” și multe altele.

Unul dintre simbolurile cele mai importante ale festivalului a fost cortul Kayam, cel mai mare adus până acum în România.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival, urmăriți paginile de Facebook (@dimansions) și Instagram (di.mansions) – diMANSIONS Hit Music Festival, precum și site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic