Un grup de tineri voluntari din Codlea vor să dăruiască de sărbători

0
2.283 vizualizari
views
Foto arhivă Centrul Albina

Salut inițiativa demarată pe facebook de un grup de tineri din Codlea, care au dat sfoară în țară că vor să ajute și în același timp doresc să-i implice pe toți cei care doresc să dăruiască de sărbători. Dar haideți să citim mesajul acestora:

 
Alex Kaloe:
Scriu această postare în speranța că mai sunt oameni binevoitori. 
Mă implic într-o campanie de voluntariat pentru 3 centre de plasament, respectiv centrul Albinuța și Prichindel, din Codlea și Ghimbav. Acolo sunt peste 100 de copii, din care cei de la Albinuța sunt cu dizabilități. Vrem să trimitem Crăciunul și la ei. 
Au nevoie de noi. Necesitățile lor nu sunt mari, au nevoie de un boiler, pijamale, babețici pentru cei imobilizați, prosoape, geluri de duș, jucării, .. pana la urma , orice lucru e binevenit. 
Pentru al treilea centru, care este casă de tip familial, centrul Diaconia, din Brașov au nevoie de orice lucrușoare, hăinuțe, încălțăminte, lenjerie, electrocasnicele, etc…orice le este de folos. Cei care sunteti din Codlea sau împrejurimi (Vulcan , Ghimbav , Dumbrăvița etc) si vreti să ne ajutati , ma puteti contacta in privat si voi veni personal sa ridic orice aveti de oferit . Cei care sunteti din Brașov o puteti contacta pe Maria Alexandra , sau puteti suna la numărul 0722448367. 
Va mulțumesc pentru atenție si anticipat celor care vor sa ajute.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic