Turist mușcat de viperă, salvat din vârful muntelui cu elicopterul SMURD

0
513 vizualizari
views

Un turist care a fost mușcat de o viperă a fost salvat din Masivul Parâng cu ajutorul elicopterului SMURD. Echipa medicală a stabilizat victima, aceasta fiind preluată și transportată în siguranță la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

Intervenție de urgență în Masivul Parâng. Persoană mușcată de viperă, salvată cu ajutorul elicopterului SMURD Brașov și Salvamont.

Astăzi, 22 august a.c., echipajul elicopterului a fost solicitat de către personalul Salvamont, să intervină în Masivul Parâng, pentru a ajuta la salvarea vieții unui bărbat, aflat în stare gravă după ce a fost mușcat de viperă.

Salvamontiștii au ajuns la victimă și i-au acordat acesteia măsurile de prim ajutor necesare, dar, având în vedere evoluția stării de sănătate a bărbatului, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Brașov.

Echipa medicală a stabilizat victima, aceasta fiind preluată și transportată în siguranță la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

Asigurarea unei intervenții rapide și eficiente în cazul unor situații de urgență medicală reprezintă una dintre prioritățile instituționale, iar sistemul integrat de urgență și-a dovedit, încă o dată, eficiența.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ