Traseismul canin la concurenţă cu cel al candidaţilor

1
991 vizualizari
views

În această după-amiază un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei câteva fotografii cu o haită de câini (în numar de 13-15), care se periandau flămânzi prin zona centrului civic (Hiroşima).

Umblă nu doar câinii, ci şi zvonul prin cartier, că patrupedele au fost aduse cu o maşină şi că le-au fost servite câteva resturi de mâncare. Nu există informaţii exacte în acest sens, însă ne punem fireasca întrebare: Cine şi ce interes ar avea să populeze un cartier cu aceste vietăţi nevinovate?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. E ceva rusinos cand vezi atatia cainii , sunt cate 3.4 cainii la fiecare bloc nimeni nu ia nici o masura ,doar promisiuni. Am tot auzit in ultimu timp numai promisiuni . In primu rand strica imaginea oameni bunii imaginea Orasului nu arata bine cat era sa se faca un loc amenajat pentru acesti cainii fara stapanii ,am sunat de nenumerate ori la primarie nici un rezultat cani in haita deja sunt un pericol plus ca copii pun mana pe ei nu e igenic sunt purtatori de boli….dar nimeni nu ia in serios ..e rusinos!! si cred totusi ca daca exista implicare si interes se putea rezolva problema cainiilor comunitarii dar se pare ca nu este o prioritate!!Pentru noi ca cetatenii este.

Comments are closed.