Transilvania Card, un pașaport al bisericilor fortificate pentru Descoperirea Sufletului Transilvaniei

0
818 vizualizari
views

Bisericile Fortificate din Transilvania păstrează de peste 800 ani o istorie a înaintașilor care au colonizat așezări și au dezvoltat în jurul acestora societatea acelor vremuri, o istorie mistică, ce oferă vizitatorului îmbogățirea spirituală odată cu cea a cunoașterii.

Folosind cardul puteți vizita gratuit cele mai importante 50 de biserici medievale și fortificate din județele transilvănene Alba, Sibiu, Hunedoara, Bistrita, Mureș și Brașov. Beneficiați de discountri la peste 60 de parteneri ai proiectului, la hoteluri, case de oaspeți, restaurante, cafenele, ghidaje, excursii și evenimente.

Cardul este valabil in localități generice ca Brașov, Râșnov, Viscri, Sighișoara, Biertan, Mediaș sau Sibiu. Pe deasupra mai este valabil si un sezon întreg, de la 27 aprilie până la 15 octombrie 2016. El va costă 50 Lei.

Din pachetul “Transilvania Card” face parte și o hartă detaliată a Transilvaniei cu locațiile celor 50 de biserici fortificate, care pe verso conține toate informațiile necesare planificării sejurului Dvs, cum ar fii contactele, orele de deschidere și serviciile celor 50 de destinații.

Detalii se pot obține în curtea Bisericii Evanghelice Fortificate din Codlea sau pe www.transilvania-card.ro

Card_Transilvania

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic