Tot mai mulți conducători auto sunt depistați drogați la volan. Nici femeile nu fac excepție!

1
3.039 vizualizari
views

Polițiștii brașoveni se confruntă cu un număr tot mai mare de conducători auto aflați sub influența drogurilor sau băuți la volan. Numărul celor depistați în ultimele zile este îngrijorător și culminează cu dezastrul provocat în seara zilei de 14 aprilie, de către un tânăr care a lovit 12 mașini.  Scenele par șocante, așa cum sunt surprinse și de imaginile amator.

VIDEO – Dezastru provocat de un șofer drogat!

Iată și câteva din situațiile din ultimele două zile, constatate de către polițiști:

În fapt, la data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 15.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul Victoriei din municipiul Brașov.

          Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • La data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 15.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe bdl. 15 Noiembrie din municipiul Brașov a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Conducătoarea auto, respectiv o femeie în vârstă de 35 ani, a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Prin urmare, aceasta a fost condusa la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

          În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 16.10, pe bdl. Alexandru Vlahuță din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între două autovehicule, în urma căreia au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre șoferi, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 ani, rezultatul a fost 1,31 mg/l alcool pur și 0 în cazul celuilalt conducător auto.  Ambele persoane au fost conduse la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 49 ani are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 13 aprilie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, din județul Brașov, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

          Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

          La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,41 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneștiv, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 13 aprilie 2021, în jurul orei 17.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 28 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe strada Valea Cetății din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

          În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.