Terenurile de sport, gata până la redeschiderea anului școlar

1
1.022 vizualizari
views

Elevii Liceului Teoretic ”Ioan Pascu” din Codlea vor avea la redeschiderea anului școlar două terenuri de baschet și tenis amenajate de la zero. Lucrările au fost demarate în urmă cu puțin timp cu o investiție care va reface integral aceste două terenuri pentru elevii de la Liceul Teoretic.

Potrivit declarațiilor primarului municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, atât sălile de sport de la Școlile Gimnaziale nr 2 și 3 din oraș, cât și terenurile de sport de la Liceul Teoretic, sunt cele mai bune investiții în educația armonioasă a copiilor și tinerilor din Codlea.

Costurile refacerii integrale se ridică la aproximativ 600 mii lei.

În municipiul Codlea a fost finalizat și un teren de baschet în zona Parcului Colorom, acesta va fi funcțional din 11 iunie. Pasionații sunt așteptați pe teren!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Dacă va dura cât refacerea parcului din vecinătate, atunci poate peste vreo doi ani va fi gata…zona arată ca o zona bombardată, munți de moloz, distrugerea vegetației, dezastru !!!.. totuși săptămâna viitoare voi chema garda de mediu să vadă dezastrul făcut în parc!!!…poate nu știe primarul cu mandat că acolo sunt câteva specii protejate de lege!!!…pe unele le-a tăiat….

Comments are closed.