Terenuri de casă pentru tinerii între 18 – 35 ani, la Codlea

0
6.516 vizualizari
views

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani vor putea achiziționa terenuri pentru construcție de locuințe în zona Maial Codlea. Proiectul de hotărâre este inițiat de viceprimarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, care scrie pe pagina sa de facebook:

TERENURI CONSTRUCȚII LOCUINȚE PROPRIETATE PERSONALĂ PENTRU BENEFICIARII LEGII 15/2003

Dragi codleni,
Vă aduc la cunoștință că am inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea destinației unor terenuri, situate în zona Maial, pentru construcția de locuințe proprietate personală în conformitate cu Legea 15/2003. Acesta va fi supus spre dezbatere și aprobare în ședința de Consiliu Local din această lună.

Articolul 1 din legea mai sus menționată „reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani a unei suprafețe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităților administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuințe proprietate personală”.

Atribuirea terenurilor se face în ordinea de prioritate stabilită pe baza unor criterii aprobate prin hotărâre a Consiliului Local. 
Până în acest moment am reușit să identificăm aproximativ 20 de loturi în zona Maial. Aceste loturi sunt marcate cu galben în cea de-a doua fotografie.

Procedurile legale extrem de complexe ne-au împiedicat să implementăm mai devreme acest proiect, dar vă asigur că nu ne vom opri aici, motiv pentru care continuăm procesul de identificare și a altor terenuri care „pot intra” pe Legea 15/2003.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic