Targul Slow Food „Roadele Pamantului”

0
986 vizualizari
views

Targul Slow Food “Roadele Pamantului” de la Brasov aniverseaza 30 de editii in acest week-end. Intre 29 si 30 octombrie 2011 sunteti asteptati din nou sa va faceti proviziile de alimente sanatoase la targul din Piata Sfatului, organizat de Conviviumul Slow Food Brasov si Asociatia Roadele Pamantului. La eveniment participa cu produse alimentare peste 40 de mici producatori locali sau veniti din alte regiuni ale tarii, un numar dublu fata de editia de debut din aprilie 2009.

Noutatile lunii octombrie sunt berea de ghimbir produsa la Brasov, siropul de paducel de la Cluj,si prajiturile sasesti preparate in casa de la Sibiu. Pentru ca este perioada proviziilor de toamna, la aceasta editie veti descoperi doi producatori noi, din Vrancea si Calarasi, care v-au pregatit dulceturi si conserve, dar si muraturi asortate in saramura. Puteti vizita targul atat sambata cat si duminica, in intervalul orar 10.00-16.00.

Targul Slow Food Roadele Pamantului de la Brasov are loc in ultimul week-end al fiecarei luni, in Piata Sfatului. De-a lungul celor trei ani de existenta, Conviviumul Slow Food si Asociatia „Roadele Pamantului” au reusit sa identifice peste 50 mici producatori de alimente, pe care i-au sustinut promovandu-le produsele pe plan local si international.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic