Târgul Regional pentru Artizanat și Meșteșuguri

0
1.535 vizualizari
views

În perioada 25 – 29 noiembrie se desfășoară Târgul Regional pentru Artizanat și Meșteșuguri, la Business Park în Brașov. Printre cei care expun la târg, reținem:

  • Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană, a cărei activitate constă în promovarea creației populare, a meșteșugurilor și meseriilor care presupun un număr mare de operații executate manual, a produselor și serviciilor cu specific tradițional din domeniul artei populare, artizanatului și artei contemporane de inspirație tradițională
  • Asociația pentru Persoane cu Dizabilități Sf. Haralambie, asociație fondată și condusă de persoane cu dizabilități fizice care luptă pentru o viață mai bună pentru persoanele cu dizabilități fizice, printre activitățile acesteia la târg am observat decorațiuni florale, produse de ceramică, produse realizate din sticlă, decorațiuni pentru Crăciun
  • Uniunea Artiștilor Populari Harghita, scopul principal al asociației constituind cultivarea, dezvoltarea și păstrarea tradițiilor artei populare. Au expus jucării de lemn, haine rustice, ouă încondeiate, dantelare cu ciocănele, figurine sculptate în lemn și os.

Ne-au încântat în mod deosebit jucăriile croșetate de Ileana Gheorghe, care ne-a mărturisit că pasiunea pentru croșetat o are încă din copilărie, când făcea broaște țestoase pe care le dăruia prietenilor. S-a apucat mai serios de croșetat în urmă cu 4 ani, din dorința de a oferi alternativa la jucăriile de plastic, încercând să ofere copiilor o jucărie cu suflet, care să devină un prieten.

Au mai expus: Argcoms, Albu Nicoleta, Arta Veres, Balint Arpad, Bedo Zoltan, Blegu Claudia, Chelaru Gina, Bularca Adrian, Ciuban Simona, Dăscălașu Cristina, Drăghiciu Elena Tatiana, Florea Anca, Ghilaș Victoria, Jakab Hadnaghy Istvan, Kalman Csilla Paula, Kovacs Ileana, Măzărel ElenaMoglan Elena, Neuvirt Ioan, Pall Barnabas, Rozmar și Textila. Ultima zi a târgului este duminică, 29 noiembrie.

DSC_0033 (Copy) DSC_0046 (Copy) DSC_0059 (Copy) DSC_0073 (Copy) DSC_0076 (Copy) DSC_0078 (Copy) DSC_0090 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic