Târgul de voluntariat Brașov, ediția I

0
1.970 vizualizari
views

Vine Târgul, bine-mi pare, recrutez voluntari și o să cresc mare!

Te așteptăm în 15 octombrie, între orele 11-15 la Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov, la prima ediție a Târgului de voluntariat Brașov, eveniment care promovează voluntariatul și îți oferă posibilitatea de a cunoaște organizațiile neguvernamentale și instituțiile care lucrează cu voluntari, de a afla mai multe despre proiectele lor și de a te înscrie ca voluntar pentru cauza ta preferată.


Urmărește-ne pe facebook: www.facebook.com/voluntariatbrasov, participă la concursuri și discută cu alți voluntari din Brașov.

Evenimentul va fi urmat în 16 octombrie de Forumul ONG, destinat membrilor ONG-urilor din Brașov, care va avea loc de la ora 10, la Biblioteca G. Barițiu (etaj I, sala mare). Mai multe despre Forumul ONG găsești aici.

Organizatori: Asociația Colors, Rețeaua CAN, Iubesc Brașovul. Parteneri: Muzeul Casa Mureșenilor, Biblioteca G. Barițiu, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Universitatea Transilvania Brașov. ONG-uri și instituții participante: Hospice Casa Speranței, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Săcele, Caritas, Fundația Rafael Codlea, Agenția Națională Anti-drog, SCUT .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic