Tânăr din Hălchiu reținut pentru agresiune și distrugere

0
2.547 vizualizari
views

În data de 03.10.2020, în jurul orei 01.35, un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile ,, Burebista’’ Brașov, a fost solicitat prin apelul unic de urgență 112, să se deplaseze în comuna Hălchiu, jud.Brașov, unde un bărbat de aproximativ 21 de ani a agresat fizic o altă persoană de sex masculin și i-a distrus autoturismul proprietate persoanală.

Echipajul de jandarmi a ajuns de urgență la adresa indicată și l-a identificat pe bărbatul reclamat.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe fondul unor divergențe  între agresor și victimă a avut loc un conflict. Acesta s-a soldat cu lovirea victimei  în zona capului cu un obiect contondent și distrugerea geamurilor autoturismului proprietate personală.

Având în vedere ca victima era lovită destul de grav în zona capului, jandarmii au procedat la solicitarea unei ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere (fapta prevăzută de articolul 253 Cod Penal)   și de loviri sau alte violențe(fapta prevăzută de articolul 193 Cod Penal).

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic