Tânăr din Codlea găsit spânzurat la Vulcan

2
12.981 vizualizari
views

Un tânăr din municipiul Codlea a fost găsit spânzurat de o grindă în localitatea Vulcan.  Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului după ce au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza localității Vulcan se află o persoană de sex masculin decedată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru, cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Tănărul făcea deseori înregistrări pe youtube  pe contul ”Sevraj de sunet” și era pasionat de muzică și privea viața și societatea în care trăia într-un mod diferit, mesaje care se regăsesc și în versurile acestuia puse pe muzică.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. […] Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului după ce au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza localității Vulcan se află o persoană de sex masculin decedată, scrie codlea-info.ro. […]

  2. […] Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului după ce au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza localității Vulcan se află o persoană de sex masculin decedată, scrie codlea-info.ro. […]

Comments are closed.