Tânăr de 23 de ani și fată de 17, arestați pentru crima din Brașov

0
6.421 vizualizari
views

Polițiștii brașoveni eu rezolvat cazul omorului bărbatului de 46 de ani, găsit într-o baltă de sânge în scara blocului unde locuia. În urma investigațiilor specifice, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 ani, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani din municipiul Brașov.

Tânăra a postat pe o pagină de internet un anunț, pretinzând că face masaj la domiciliul clientului, fiind abordată în acest sens de către victimă.

În seara zilei de 8 aprilie, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 ani, între cei doi existând o relație de prietenie, s-au deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un cuțit i-a aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului,  ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinței.

Luni, 12 aprilie, polițiștii brașoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Brașov, unde au fost depistați cei doi tineri, precum și mai multe bunuri sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu propunerea de arestare preventivă, iar în cursul zilei de 13 aprilie instanța a dispus arestul pentru 30 de zile.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic