Surpriză la Codlea, la alegerile locale. Maestrul Petrică Buhnici intră în cursa pentru Primăria Codlea, susținut de Partidul Mișcarea Populară

2
4.911 vizualizari
views

Maestrul Petrică Buhnici, fost director al Casei de Cultură a municipiului Codlea timp de 18 ani, om cu experiență în domeniul administrației și al artei, a luat decizia de a intra în cursa pentru Primăria Codlea. Acesta își dorește să contribuie la viața comunității și are și câteva proiecte pe care vrea să le concretizeze. În primul rând, acesta vrea să creeze o amprentă locală specifică zonei prin tradițiile pe care le-a promovat în activitatea pe care a desfășurat-o.

~Avem atâția oameni capabili, care sunt un tezaur viu prin artele desfășurate și aici ne referim la meșteri populari, artizani, creatori ai portului tradițional, dar și tineri talentați care pot fi susținuți. Nu este suficient să îți dorești, trebuie să iei atitudine, iar unul dintre exemplele de amprentă locală este chiar Cetatea Neagră cu o istorie de peste 800 de ani, o ruină care ar putea fi redată circuitului turistic prin atragerea de investitori.”

Dacă pe de o parte vorbim de tradiție, de cealaltă parte maestrul își reamintește de Sere Codlea, un alt brand la nivel național și internațional pe care ”orașul florilor” l-a uitat și care ar putea fi reînviat cu beneficii economice substanțiale. Trebuie doar să vrei, explică maestrul Petrică Buhnici.

Un alt aspect pe care Petrică Buhnici, președintele PMP, organizația Codlea îl aduce în discuție este cel legat de lipsa atragerii și implicării vârstnicilor din comunitate în diferite activități în care seniorii noștri au o vastă experiență, în acest fel putând susține comunitatea din care fac parte.

Președintele organizației mișcării populare de la Codlea spune că este deschis față de toți cei care vor să i se alăture în această campanie de promovare a valorilor tradiționale locale și de creștere a bunăstării comunității și îi invită în echipa acestuia.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Uite că apar oameni normali la primărie…păi cu maimuțoii aia doi ne făceam de râs…! Doamne ajuta!!..

Comments are closed.