Surpriza de la Codlea, consilierul independent Rișcău Gheorghe

0
3.401 vizualizari
views

Una dintre cele mai mari surprize de la Codlea este candidatul independent pentru Consiliul Local, Gheorghe Rișcău. Acesta a reușit să capaciteze încrederea alegătorilor și va fi consilier independent în noua alcătuire a consiliului. Ce transmite Gheorghe Rișcău?

”Dragi codleni,

Îmi propusesem să transmit un mesaj de mulțumire indiferent de rezultatul pe care urma să îl obțin.

Iată că acum am bucuria să o fac din calitate de învingător.

Vă sunt recunoscător tuturor celor care mi-ați fost alături, acordându-mi votul dumneavoastră de încredere și mai ales pentru că ați dat dovadă de o mare calitate umană,  care în aceste vremuri este tot mai rar de găsit.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că pregătirea profesională și experiența unui om în politică sunt atu-uri foarte valoroase pentru a ocupa o funcție publică.

Mulțumirile mele se îndreaptă și către cei care m-au descurajat (și nu puțini la număr) încă de la depunerea candidaturii și pe care îi îndemn să accepte că atunci când îți dorești cu adevărat ceva și ai armele potrivite, reușita nu întârzie să apară.

Deși fac parte din comunitatea codleană de doar 4 ani, mi-am dorit încă de la început să mă implic activ în dezvoltarea și bunăstarea acestui oraș.

Datorită vouă am reușit!

Vă mulțumesc din suflet că mi-ați oferit această ocazie!”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic