Surpriza copiilor pentru dascălul lor, de ziua acestuia

0
1.899 vizualizari
views

Chiar dacă situația stării de urgență îi desparte pe copii de dascălul lor, elevii unei clase de la o școală gimnazială din Codlea, județul Brașov își apreciază atât de mult învățătorul, încât s-au gândit să îi facă o surpriză.

Aurel Câmpeanu și-a început activitatea în 1975, la 20 de ani, după ce a terminat liceul pedagogic. Are 45 de ani de activitate din care 37 ani ca învățător într-un sat din județul Brașov (Vlădeni), satul natal. A predat în școala în care a făcut grădinița, școala primară și gimnazială, din care 14 ani a fost director. Anii au trecut, iar învățătorul cu părul alb este iubit și acum de generațiile cărora dascălul le deslușește tainele Abecedarului.

Copiii au înregistrat urări pe whatsapp și au realizat un filmuleț cu mesajul inocent al vârstei pentru dascălul lor iubit. Dascălul a ascultat mesajele cu mare atenție și plin de emoții. I-au dat lacrimile și s-a bucurat totodată.

A împlnit 65 de ani și spune că ar lua-o din nou de la capăt cu această meserie frumoasă de dascăl.  Învățătorul spune că este cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o ca dascăl din partea copiilor și că abia așteaptă să reînceapă școala pentru a fi din nou împreună.

VIDEO – Mesajele copiilor

Vezi toată știrea pe Observator

https://observatornews.ro/educatie/invatator-brasov-surpriza-elevi-359603.html

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic