Suntem la fel și totuși diferiți – Pictură, desene pe asfalt și jocuri

0
2.457 vizualizari
views

“Europa, la mulți ani!” a fost tema săptămânii în care copiii de la Grădinița cu P.P. Nr. 1 și Grădinița cu P.N. Nr. 6 Codlea (secțiile română și germană) s-au jucat, au învățat și au desenat în cinstea Europei.
Sub motto-ul “Unitate în diversitate” preșcolarii au învățat că împreună este mult mai bine să ne jucăm, să învățăm lucruri noi, că trebuie să fim concilianți, mai buni și că împreună vom fi mai puternici.
Toate activitățile din această săptămână au fost dedicate evenimentului și au avut o tematică în concordanță cu acesta: ‘Flori pentru Europa”- pictură , “Europa, la mulți ani! “-desene pe asfalt ,”La plimbare prin Europa “-joc.
Copiii au participat cu o deosebită placere la toate acțiunile organizate, învățând chiar, la finalul săptămânii, imnul U.E., denumirea țărilor din U.E și salutul în diferite limbi.
În ultima activitate, “Suntem la fel și totuși diferiți “, li s-au prezentat micuților diferite aspecte din viață și activitatea copiilor din alte țări.

Așadar …
La mulți ani, Europa !, din partea educatoarelor din Grădinița cu P.P. Nr. 1 și Grădinița cu P.N. Nr. 6 Codlea și a dir. Mariana Grama.

DSCN2592 (Copy) DSCN2594 (Copy) DSCN2617 (Copy) DSCN2625 (Copy) DSCN2630 (Copy) DSCN2636 (Copy) DSCN2645 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic