Strongest Man la Expo Inter Cars România – Ediţie aniversară (5 ani)

1
3.992 vizualizari
views

 

Strongest Man - Expo Inter Cars Romania
Strongest Man – Expo Inter Cars Romania

Sâmbătă, 8 iunie, în cadrul Expo Inter Cars 2013 s-a desfăşurat concursul naţional Strongestman ,,Cel mai puternic om din România, organizat de Inter Cars România şi Power Gym Codlea, competiţie la care au luat startul 9 concurenţi din ţară.

În spiritul comemorării celui care a fost Popa Alin, colegul lor, concurenţii au păstrat un moment de reculegere. Podiumul a fost ocupat de către:

Pirjol Paul – 1  – Bucureşti

Urdea Silviu – 2  – Braşov

Holeleu Claudiu- 3 – Cluj Napoca

Pe locul 4 s-a clasat Norocel Constantin din Braşov, urmat de Tăut Bogdan din Braşov. Locul 6 a fost ocupat de Popescu Robert din Bucureşti. 7-le i-a revenit lui Lighean Cristian din Bistriţa Năsăud, 8 Mircea Pîrjol din Bucureşti şi pe locul 9 Dimitrie Pintilie din Braşov.

Evenimentul, de mare anvergură, ediţie aniversară a 5 ani Inter Cars Romania a adus pe scenă trupe ca Voltaj, Crush & Alexandra Ungureanu, Fanfara Sukar, iar prezentator a fost nimeni altul decât CRBL.  Focul de artificii a încheiat evenimentul târziu în noapte, însă  momentul de senzaţie pregătit de Inter Cars Romania a constat într-un tort imens care fost împărţit tuturor celor prezenţi.

 

Revenind la competiţia celor mai puernici oameni din România, putem concluziona că tuturor le-a fost captată atenţia pe durata a 2 ore şi 40 min,  încurajările publicului fiind transmise cu bărbăţie şi emoţie pentru concurenţi. Sportivilor le-au fost oferite condiţii pe măsură, la fel şi premiile. Locul 1 – 30 mil. Locul 2 – 20 mil şi Locul 3 – 10 mil , iar celelalte locuri câte 5 milioane.

Strongest Man - CRBL
Strongest Man – CRBL

 

Prima probă, mersul fermierului a constant în transportarea a două greutăţi de câte 155 kg fiecare.

Proba 2 (Yoke – Jugul) – 380 kg, transportate pe o distanţă de 20 m. Proba 3 a constat în rostogolirea anvelopei de 8 ori, având o greutate de 360 kg. Iar ultima probă din concurs, îndreptări cu maşina, probă contra timp (90 sec).  Coorganizator al evenimetului, reprezentantul PowerGym Codlea, Dan Vlad, a apreciat că această competiţie a fost la înălţimea aşteptarilor şi se bucură de buna colaborare din ultimii 3 ani cu Inter Cars Romania. Următorul evenimet Strongestman va fi unul la nivel internaţional. Aceleaşi gânduri le are şi Victor Gavronschi, reprezentantul Inter Cars România.

Iulian Săftulescu

Galeria foto completă pe facebook. >vezi aici<

 

Competitie Strongest Man (VIDEO)

 Video în curs de procesare… Vă rugăm reveniţi.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.