Ștefan Hrușcă va concerta la Codlea chiar în ziua de Crăciun!

0
1.388 vizualizari
views

Surpriză de proporții pentru publicul codlean! Îndrăgitul Ștefan Hrușcă va fi prezent în ziua de 25 decembrie, chiar de Crăciun, în Casa de Cultură Codlea, pentru a susține un concert de colinde. Este poate cel mai important moment din istoria recentă a orașului.

Anunțul a fost făcut de către Mihai Dodan, prieten al artistului se pare, pe o rețea de socializare și sună cam așa:

La rugamintea lui Catalin Muntean, primarului Municipiului Codlea, l-am contactat pe impresarul indragitului artist STEFAN HRUSCA impreuna cu care am stabilit organizarea unui concert de colinde care va avea loc chiar in ziua de Craciun (25 decembrie), la ora 17.00, la Casa de Cultura a Municipiului Codlea. Dorim prin organizarea acestui eveniment sa aducem in sufletul codlenilor traditionalul colind si, in acelasi timp, sa dam dovada de o totala transparenta. Vom fim atenti la toate detaliile si nu vrem sa fie confundat acest eveniment cultural cu vreun tip de campanie electorala. Este conceput si organizat strict pentru a sarbatori alaturi de voi, locuitori ai orasului Codlea, Sfintele Sarbatori de Craciun.

Anuntam inca de pe acum ca biletele vor fi puse in vanzare la casa de bilete a Casei de Cultura incepand cu data de 14 decembrie 2015, ora 10.00. Preț bilet 100 lei.

 

AFIS sTEFAN hRUSCA (Copy)

Așadar, așteptăm cu nerăbdare !! 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic