Staropramen te invită la prima ediție Street FOOD Festival Brașov

0
2.059 vizualizari
views

Brașov, August 2017 – Staropramen te invită să îți surprinzi gustul la Street FOOD Festival, prima ediție din Brașov a celui mai mare eveniment dedicat mâncării stradale. Intră într-o aventură de descoperire a gusturilor și aromelor rezultate din alăturarea surprinzătoare bere-mâncare, în Brașov, în perioada 24-27 august, alături de chefi care îți vor dezvălui secretele lor.

Iar pentru ca experiența să fie una completă, Staropramen și Chef Foa te invită și într-o vizită „de lucru” la maeștrii gustului Street Food Festival: Flavour Makers! Chef Foa va vizita 10 dintre cele mai creative food truck-uri din festival și va sta la povești culinare cu profesioniștii din spatele acestora, într-o serie video pe care o poți urmări pe oamenisigusturi.ro/streetfood și pe pagina de Facebook Staropramen. Dacă vei răspunde corect la întrebările alăturate video-urilor până pe 3 octombrie, vei putea câștiga premii de degustat sau un City Break la Praga pentru două persoane, cu transport, cazare și acces la Prague Food Festival.

Cei 10 maeștri ai gustului vor fi ghizi pe parcursul călătoriei savuroase a celor prezenți la festival: chefii Ciprian Zobuian (Mr. Cannoli), Alexandru Rada (Gourmet Street Food), Marius Muresan (Home Garden Food Truck), Răzvan Ionescu (Camionetta), Cosmin Blajovici (Eat it/ The HUB), Lucian Smith (The Box), Nicolae Crăciun (Cimbru), Antonio Ștefănescu (Natura în Bucate), William Cunneen (Chef Off The Grid) și Andrei Sidor (Mignon Pasticceria & Bistro) vor pregăti fiecare diferite rețete potrivite fiecărui sortiment de Staropramen, în cele 9 orașe în care ajunge festivalul.

De asemenea, Staropramen lansează o provocare pentru clienții hypermarketului Kaufland: The Taste Match. Patru rețete de street-food vor putea fi asociate uneia dintre beri mult mai ușor, dacă cele patru sortimente Staropramen vor fi scanate prin camera video a unui aparat special amplasat în hypermarketurile Kaufland. Cei care cumpără un sortiment Staropramen și îl scanează vor primi un mix de condimente și un voucher pentru o bere la Street Food Festival din Brașov.. Pentru cei care vor achiziționa un sortiment Staropramen  și minimum 5 ingrediente pentru a prepara acasă rețeta recomandată, kit-ul Staropramen de chef este pregătit să fie oferit: un șorț de bucătar, plus un voucher pentru o bere la Street Food Festival din Brașov.

Staropramen, berea care îți surprinde gustul, rămâne alături de cei care vor să descopere mereu ceva nou și surprinzător, care vor să își schimbe sau lărgească perspectivele. Și îi încurajează să savureze fiecare moment cât mai intens!

Staropramen_Street Food (3)

***

Despre Staropramen

Staropramen este berea pragheză numărul 1 în lume. Creată în Praga, Cehia, în 1869, pe malul stâng al râului Vltava, numele său înseamnă „Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat și bogat al berii. În România, Staropramen este disponibilă în sortimentele Lager, Dark, Granat și Nefiltrată, iar combinațiile gastronomice inedite ale berii cu diferite ingrediente te determină să găsești mereu gusturi noi.

Pentru a descoperi spațiile vii ale orașelor am creat www.oamenisigusturi.ro, o platformă culturală online în care curatori talentați și artiști deosebiți spun poveștile noastre urbane, pe trei niveluri de experiență culturală: de văzut, de ascultat și de gustat.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Bookfest, Jazz in the Park, FESTin pe Bulevard, Undercloud, Bookfest, sunt doar o parte dintre evenimentele susținute în ultimii 2 ani de Staropramen.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc, precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic