Ștafeta Veteranilor de la București la Carei a trecut prin municipiul Codlea

0
1.412 vizualizari
views

Asociația de Caritate din Armata României ,,Camarazii” , împreună cu grupul Invictus România au organizat ,,Ștafeta Veteranilor”, eveniment ce marchează Ziua Armatei Române.

Invictus România este un grup informal de oameni capabil să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. Misiunea grupului este de a trimite cel puțin un luptătăr rănit în Afganistan sau Irak, la ediția viitoare a jocurilor paralimpice INVICTUS.

Revenind la Ștafeta Veteranilor București – Carei ca prim eveniment desfășurat de grupul Invictus în perioada 19 – 25 octombrie, azi, 20 octombrie, aceasta a trecut prin municipiul Codlea purtată de către Rotariu Cătălin din localitate. Pe parcursul celor 800 km vor alerga aproximativ 50 de apărători ai patriei.

Au ales altfel!  Și-au propus să comemoreze sacrificiul veteranilor noștri de atunci sau de zi, alergând umăr la umăr, exact ca în luptă, lungul drum al eliberării de la București până la Carei, ultimul oraș din România eliberat în timpul ceui de al Doilea Război Mondial.

De ce? Pentru că pot! Pentru că sacrificiul impune respect!

DSC_0004 (Copy)

stafeta veteranilor

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic