“Sport, mișcare, sănătate” – concurs de înot la Ștrandul Codlea

2
2.191 vizualizari
views

Proiectul „Codlea prinde viață – sport,mișcare,sănătate” s-a derulat  în data de 02.09, cu un concurs de înot pentru amatori organizat la Ștrandul Codlea.
Competiția a început de la orele 14.00 și a adunat 7 participanți care au avut de traversat bazinul de la ștrand pe lungime dus-întors.
La concursul de inot s-au înscris următorii:

  1. Cutuș Bogdan
  2. Ilie Mureșan
  3. Alexandru Morogan
  4. Iulian Iordăchel
  5. Andrei Vlad
  6. Dan Gaiță
  7. Andrei Vancea

Cel mai bun înotător s-a dovedit a fi Alexandru Morogan , care a traversat într-un minut și jumătate tura de bazin.
Locul al doilea a fost obținut de Iulian Iordăchel ( cu un timp de 1 minut 55 secunde), urmat de Andrei Vancea ( 2,03 minute).

Premiile au fost substanțiale și au constat în bani, câte un abonament lunar la Power Gym, cât și vouchere oferite de Best Pizza și o cina la Trattoria Ristopub. Diplomele au fost înmânate de către Ovidiu Stan – Președinte al Asociației Pentru Înfrumusețarea Codlei și Dan Vlad Constantin – Administrator Power Gym Codlea.

Concurs înot (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. “Sport, miscare, sanatate” – concurs de inot la Strandul Codlea : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] și a adunat 7 participanți care au avut de traversat bazinul de la ștrand pe lungime dus-întors.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Vara nu dorm. Petrecerile de la Strandul Codlea continuaStrandul Codlea printre […]

Comments are closed.