Spitalul Municipal Codlea se află în afara oricărui pericol de infectare COVID-19

0
4.710 vizualizari
views

Spitalul Municipal Codlea se află în afara oricărui pericol de infestare COVID-19. Organizați din timp, cu reguli stricte de acces, cadrele medicale acționează după un protocol intern bine stabilit și cu măsuri recomandate de către Ministerul Sănătății. Vorbim despre camera de triaj pentru Covid, unde există un medic care face triajul. Dacă spre exemplu există suspiciuni și simptome de infestare, se trece in izolare (nu a fost cazul până acum), iar în caz ca este urgență a pacientului se ajunge în camera de gardă pentru consultații și tratament.

La acest moment asigură continuitatea în camera de gardă. Se fac internări doar pe secțiile ”Interne” si ”Pediatrie” și s-au sistat internările pentru  cronici.

Managerul spitalului, dr. Claudia Coste, face din nou un apel către populația orașului pentru respectarea măsurilor transmise de autorități. De asemenea, simptomele de răceală sau orice suspiciune trebuie discutate telefonic cu medicul de familie. Este important să avem această discuție înainte de a veni la spital. Toți medicii de familie au luat act de situație și răspund la telefon.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic