Spitalul din Codlea a fost redeschis oficial

1
993 vizualizari
views

Astăzi, 24 octombrie, in jurul orei 10.00 a fost semnat contractul intre Spitalul Municipal din Codlea si CASJ. Astfel dupa luni intregi de proteste civice, negocieri si alte tratative fara un rezultat concret, codlenii au din nou spital in Codlea.
Redeschiderea spitalului putea fi insa lasata inca in asteptare datorita lipsei documentului de clasificare a unitatii de la Codlea, insa in urma presiunilor a mai multor lideri politici din judetul Brasov, s-a hotarat semnarea unui contract  provizoriu, urmand ca dupa primirea actului de clasificare de la Ministerul Sanatatii, acest contract sa devina unul definitiv.
De  astazi unitatea de la Codlea va oferi servicii prin cele 2 sectii:  interne si  pediatrie.
Prin redeschiderea spitalului va fi aplicată si o sentinţa executorie a Curţii de Apel Braşov care va suspenda aplicarea Hotărîrii de Guvern prin care s-a decis închiderea spitalului din Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Am rămas aseară plăcut surprins când l-am văzut pe „independentul” Erwin spunând: că împreună cu cei de la PDL au luptat pentru redeschiderea Spitalului Codlea şi acum vreau să vedem ce „realizări” vor mai avea sau ce surprize plăcute ne vor oferii dânşii.

Comments are closed.