Spiritul civic nu a murit – Codlenii au ieșit la dat zăpada

0
2.212 vizualizari
views

Vremea în ușoară încălzire cu temperaturi care au atins 3 grade Celsius în cursul zilei de vineri, 13 ianuarie, i-a făcut pe codleni să iasă din case la dat zăpada. Ninsorile abundente din ultima săptămână au îngreunat accesul pietonal, dar și traficul rutier, iar gerul cu temperaturi de până la – 25 grade a periclitat intervenția utilajelor de deszăpezire. Chiar și așa, firmele care au obținut contractele pentru deszăpezirea 2016 – 2017 au fost luate ca de obicei prin surprindere, acestea nefăcând față situației.

Dar spiritul civic nu a murit, iar codlenii s-au înarmat cu lopeți și bună dispoziție și-a dat zăpada din fața porților și din zona pietonală. Nici administrația nu a stat cu mâinile în sân. Urmare a anunțului publicat pe pagina sa de facebook, viceprimarul Mihai Cîmpeanu a identificat cu sprijinul cetățenilor zonele greu accesibile și a trimis utilaje pentru deszăpezire, ajutat și de persoane juridice care dețin utilaje.

Contactat telefonic, viceprimarul municipiului Codlea a declarat că acțiunea de curățare a strazilor și de ridicare a zăpezii va continua și în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie.

actiune_dezapezire_codlea (6) actiune_dezapezire_codlea (7) actiune_dezapezire_codlea (11) actiune_dezapezire_codlea (13) actiune_dezapezire_codlea (15)

VIDEO – DESZĂPEZIRE CODLEA

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic