Sondaj de opinie referitor la focul de artificii din noaptea de Revelion

2
1.512 vizualizari
views

Administația locală efectuează un sondaj de opinie online la propunerea parlamentarului Maria Grecea. Rugăm cititorii noștri să dea curs mesajului de mai jos:

,,Dorim sa consultam opinia publica legat de propunerea venita din partea doamnei deputat Maria Grecea, referitor la renuntarea in seara de Revelion la spectacolul de artificii. Propunerea vine pe fondul tragicului eveniment petrecut in clubul Colectiv, care a luat foc din cauza instalarii de efecte pirotehnice. In cazul in care locuitorii orasului doresc sa se bucure de focul de artificii, acesta va avea loc cu respectarea tuturor normele de siguranta ca in fiecare an.,,

Întrebarea adresată este: Doriți să avem foc de artificii în noaptea de Revelion?

Puteți răspunde accesând site-ul Primăriei Codlea, la adresa www.primaria-codlea.ro

artificii

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. In mare parte din timpul anului mi-l petrec in Bucuresti. Sunt cu gandul la cei raniti si din pacate cei decedati. Dar chiar credeti ca asta si/ar fi dorit ei: sa renuntam la micile bucurii? sa nu mai mearga nimeni la concerte? sa ne „facem tot felul de propuneri” doar pentru ca tocmai este valul? Sincer va spun ca nu cred. Eu personal chiar cred ca fiecare persoana care pleaca definitiv de langa noi, indiferent de cauza, asta si/ar dori. Tocmai am avut de curand o discutie asemanatoare cand am fost la cimitir la mormantul tatalui meu. Il iubesc inca enorm, dar pentru asta tot una maxim doua coroane mi se pare ca sunt suficiente pe mormant. vreau sa duc una noua o dau pe cea veche jos. Iubirea pentru cei care au plecat de langa noi se masoara prin faptele bune pe care le facem, prin faptul ca ne rugam pentru ei si ii pomenim si dupa 10 -15 ani de cand nu mai sunt, si nu prin fala.
  Am votat si pe site/ul primariei. Insa mi-as dori sa-mi exprim si aici parearea.
  Daca se respecta toate normele de siguranta, DA mi-as dori sa fie artifici in noaptea de revelion in aer liber, sa nu uitam de bucuria copiilor mici, baiatul meu abia le asteapta stiind ca asta face parte din noaptea de revelion, sa iesim in strada si sa ne uitam la bubum.

  • Poate ar fi mai bine sa folosim bugetul local mult mai chibzuit – de o strategie de crestere a numarului de locuri de munca nu zice nimeni?

   Cate festivaluri/serbari/sarbatori au fost organizate anul acesta? minim 3 imi vin in minte…

   Daca dispar din Codlea cei doi investitori germani, probabil cel mai mare numar de angajati ii va avea lantul de alimentare consacrat in Codlea si ferma de curcani.

   Este cazul sa ne trezim si sa construim ceva „concret” si pentru generatiile ce vin…. si nu ma refer doar la amenajarea urbanistica.

   Ce s-a intamplat la Bucuresti, este un incident regretabil si nu in ultimul rand nefericit…

Comments are closed.