Șofer depistat că transporta persoane sub influența băuturilor alcoolice

0
6.640 vizualizari
views

În cadrul unei acțiuni a polițiștilor din municipiul Codlea desfășurată în baza planului privind siguranța transportului public de persoane și circulația pe drumurile publice a fost depistat un șofer la volanul unui Ford Transit, care transporta persoane private de libertate în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Codlea, insp. Liviu Marian – Matache, conducătorul auto aparține unui beneficar economic, cu care Penitenciarul Codlea are încheiat un contract de prestări servicii pentru persoane private de libertate, în baza căruia operatorul economic se obligă să asigure transportul de la locul de deținere la punctul de lucru. Urmare a incidenului în cauza, personal specializat din cadrul penitenciarului s-a deplasat la fața locului în vederea asigurării escortării persoanelor private de libertate înapoi către locul de deținere, în coloană pe jos, dată fiind distanța mică față de penitenciar.

Mijlocul de transport a fost oprit pe strada Rampei din municipiul Codlea. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul avea o alcoolemie de 0,14 mg/l în aerul respirat. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic