Șoc pentru navetiști – Prețul unui bilet de călătorie pe ruta Codlea – Brașov a crescut

0
1.189 vizualizari
views

Prețul unui bilet de călătorie pe ruta Codlea – Brașov a crescut, luând navetiștii pe nepregătite. Foarte mulți călători ne-au scris pe adresa redacției contact@codlea-info.ro și ne-au cerut să ne informăm dacă nu cumva creșterea biletului de călătorie cu 1 lei (de la 4 la 5 lei) este o glumă, iar dacă într-adevăr lucrurile stau așa să aflăm care sunt motivele, în condițiile în care primarul Cătălin Muntean declara în luna mai după întâlnirea cu transportatorul și responsbili din Consiliul Județean, când transportatorul intenționa să mărească prețul biletului de călătorie, că în urma negocierilor acesta va rămâne neschimbat cel puțin până la sfârșitul anului. O negociere sau mai bine zis o înțelegere la care au ajuns de comun acord reprezentanții administrației și ai furnizorului de servicii se încheie prost în toiul verii, iar singurul care are de pierdut este cetățeanul navetist.

Cătălin Muntean a declarat pentru Codlea Info că singurii vinovați sunt San International pentru că nu și-au respectat cuvântul dat și că, în acest sens, va avea întrevederi cu președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, alături de care va căuta soluțiile legale pentru a-i scoate de pe piață în vederea aducerii unui alt transportator mult mai competitiv.

Coordonatorul de transport de la SC San Internațional spune că nu a avut încotro, deoarece administratorul stației de la Bartolomeu (capăt de linie) a triplat chiria pentru staționarea microbuzelor la terminal, iar rămânerea la vechiul preț nu acoperă costurile. Oricum ar sta lucrurile, cel care suferă din acest moment și până la găsirea unei soluții alternative este navetistul.

Vom reveni asupra subiectului, imediat ce vom avea noi informații.

Transport-Codlea-Brasov-tarife

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic