Situație neprevăzută la Codlea – Probleme la un racord în rețeaua de apă potabilă

10
2.161 vizualizari
views

DSC_0611 (Copy)

Putin dupa orele 10 dimineata, in data de 22 august, in cadrul operatiunii de trecere la noua magistrala de alimentare cu apa potabila, o garnitura de la un racord a cedat in momentul in care s-a trecut la realimentarea bazinului de apa. S-a intervenit imediat, insa in situatia actuala, in care orasul este fara apa de mai bine de 24 de ore, interventia va mai dura cel putin 3-4 ore. Asadar, locuitorii orasului vor avea apa la robinete cel mai devreme la orele 15:00-16:00, declara pentru Codlea Info surse din cadrul Serviciilor de Gospodarire ,,Magura”.

Oamenii își iau apă din Valea Caldă, citește AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. Este inandmisibil o asemea situatie. Se fac lucrari fara sa fie anuntata populatia. Se pun cateva afise pe ici pe colo , iar cand suni la companie pentru lamuriri iti inchide telefenul, motivand ” sunt o simpla functionara nu stiu mai multe, nu va pot spune mai multe, se lucreaza”. In lumea asta se mai intampla sa ceva? Oare d-nul Primar se gandeste cand da avizul pentru astfel de lucrari? Este revoltator. Oameni neanuntati fara provizii de apa, cu copii, animale. Si ce este mai rau, ca a trcut o masina de pompieri dar nu avea apa potabila. Apa de spalat pe maini. SA LE FIE RUSINE. Dar ma tot intreb ce au cei de la gaz care iti pun anuntul lipit pe poarta, la fiecare poarta. AAAA e posibil sa fie la cu risc, gaz inchis si ne anuntat posibile explozii. Dar cred ca tine si de bin simt sa anunti populatia. Oricum ai zice oricum ai incerca sa intelegi de ce nu a fost anuntata populatia problema tot nerezolvata este, iar oameni tot au suferit.

 2. RUSINEEEEE edililor !!! Pardon,EPIGONILOOOOORR !!! Problema apei e de ani de zile. Rusine voua, incapabililor de la Primaria „Municipiului” Codlea !!!

  • alta care striga ca nebuna si da vina pe primarie….bai fetito mai citeste ce scrie pe siteul asta nu te uita numai la poze!!!

   • Multumesc pentru „fetito”,…BAI PUSTIULICA! Fetita…leat cu Balaceanu-Stolnici!…da’te iarta.

 3. Pt. Alina .- Bazinul de apa al autospecialei de pompieri este un bazin de inox.
  Autospecialele au fost alimentate de la-D.T.R. din bazinele proprii ale firmei.
  Daca iti sint antipatici acesti Pompieri. te rog informeazate si scrie realitatea inainte sa dezimformezi.

 4. de ce sa le fie rusine pompierilor ca au carat apa cum au putut cind in oras nu era nici o sursa de apa si o firma cu respect sa oferit sa le deie apa din bazinele proprii. ce vrei sa care? Fanta.
  rusine celor care striga rusine si nu au habar ce se intimpla

 5. Foarte adevărat. Pompierii au răspuns solicitării populației în ordinea priorităților. Cinste lor!

 6. Mi se pare mie sau iar a cedat magistrala magica? Pe banda dinspre penny market e plin de apa si erau ceva oameni adunati acolo. De fapt si acum sunt.

 7. Pt Marius, nu dezinformez, iar informatia ca ,apa care era adusa cu acea masina de pomieri nu era potabila era raspunsul pe care l-am primit la intrebarea pusa de mine pomierului care impartea apa. Vrei sa iti reproduc conversatia? Sa sti ca ultimul lucru pe care vreau sa il fac este sa dezinformez. De acea ti-am si scris de unde stiu. Sa sti ca printre altele stiu sa ii respect pe cei care sunt in slujba omului, nu impotriva lui, motiv pentru care, azi am fost pana in zona unde se lucreza, am intrebat un muncitor care lucra acolo si care probabil, ca a vrut sa ma linisteasca atat pe mine cat si alte persoane care erau in zona si care aveau nevoie de acelas raspuns cat dureaza pana avem din nou apa? raspunsul lui a fost ca pana deseara se va rezolva. As vrea sa fie asa. Pt ca este rau sa nu ai apa.
  Iar pt VIDOR imi pare rau daca pe caldura esta tu faci bai/dus numai sambata/duminica …………… sincer fara suparare nu as vrea sa fiu in preajma ta.
  O zi buna cu multa apa.

Comments are closed.