Singura femeie deputat din Brașov. Cine este omul Maria Grecea?

3
1.224 vizualizari
views

Maria Grecea este singura femeie deputat din Brasov. Chiar dacă la alegerile parlamentare au fost mai multe candidate înscrise pe listele electorale, singura care a întrunit condițiile și a intrat în Parlamentul României este Maria Grecea.

“De fel sunt un om care construieşte, care dăruieşte, care evită compromisurile şi munceşte mult pentru fiecare realizare. De profesie sunt inginer dar nu am practicat meseria, viaţa oferindu-mi oportunitatea de a administra şi dezvolta o serie de afaceri. Fiind un om determinat şi muncitor, eşecurile m-au ocolit şi am satisfacţia că orice lucru pe care l-am început, l-am dus la bun sfârşit. M-am implicat deseori în viaţa culturală a oraşului Codlea, în care locuiesc, cultura reprezentând în opinia mea una din căile de modelare a mentalităţilor, a concepţiilor, de educare a tinerelor generaţii. Societatea are nevoie de modele şi toţi cei care suntem în măsură să le oferim, trebuie să o facem cu consecvenţă. Cât priveşte politica, mi-am clădit cariera cu multă ambiţie, determinare şi responsabilitate”, a povestit pentru newsbv.ro Maria Grecea.
Spune că este o promotoare a artei sub toate formele ei, a muzicii de calitate, a valorilor pe care societatea românească le-a rătăcit cumva în ultimii ani. De asemenea, s-a remarcat  ca fiind o susţinatoare a actelor de caritate, a proiectelor cu adresabilitate socială şi a punerii bazelor pentru o politică educaţională şi socială care să aşeze societatea pe un drum normal, evolutiv.

Are 38 de ani, este casătorită şi are o fetiţă în vârstă de 3 ani

“Sunt binecuvântată cu o familie care mă iubeşte şi mă susţine foarte mult, cu oameni în jur care constituie un sprijin şi cu colegi de a căror susţinere mă bucur. Faptul că sunt mamă îl consider un atu, dincolo de împlinirea pe plan personal ajutându-mă să înţeleg altfel viaţa, societatea, familia. Nu pot spune că a fost uşor să ajung aici, dar când oamenii au încredere în tine, merită orice efort. Sunt conştientă că avem cu toţii mult de muncă până la o stare de normalitate, că mă aşteaptă patru ani grei şi nu îmi permit să dezamăgesc alegătorii”, afirmă proaspătul deputat.
Maria Grecea recunoaşte că trăim vremuri care nu sunt facile pentru o femeie, nici în lumea afacerilor (în care a activat), nici în cea politică, dar această situaţie a motivat-o cu atât mai mult să dovedească “că se poate” şi pentru o reprezentantă a sexului frumos.

“Am luat fiecare piedică în parte ca pe o provocare şi m-am autodepăşit de fiecare dată. Am considerat că trebuie să mă implic activ în politică pentru că îmi pasă, pentru că sunt multe care trebuie schimbate şi mai ales multe care trebuie făcute, pentru ca viitorul nostru şi al copiilor noştri să fie unul mai bun. Poate în aparenţă cuvintele acestea sună a şablon, dar eu cred în ele şi cred în potenţialul meu. Încrederea că pot face multe lucruri pentru binele semenilor mei m-a adus până aici şi sunt hotărâtă ca acesta să fie doar un început de drum. Sunt mândră că sunt singura femeie parlamentar braşoveancă, mă onorează şi mă obligă în aceeaşi măsură acest statut”, mărturiseşte Maria Grecea.
Maria Grecea este o femeie ambiţioasă şi hotărâtă, care a ales să se implice în destinul ei şi al semenilor ei: “Perspectivele care mi s-au deschis odată cu candidatura pentru un loc în Parlament m-au adus la un cu totul alt nivel de responsabilitate. Responsabilitate faţă de cei care m-au votat, faţă de cei pe care acum îi reprezint, faţă de categoriile de oameni mai puţin favorizate social. Toţi au aşteptări mari şi este normal sa fie aşa. Am deja idei destul de clare şi bine conturate despre ceea ce am de făcut în mandatul acesta, ca deputat. Voi rămâne foarte aproape de oameni şi mi-am pus în slujba lor toată energia şi activitatea mea”.

sursa: newsbv.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. bravo voua pt ceia ce faceti in codlea pt ca se vede o schimbare in bine si este foarte inportant sa ajutati tineri ;copii;si batrini cei care au mai ramas. si cel mai inportant este locurile de munca asa neam intoarce tot in rominiain orasul nostru unde neam nascut si am crescut;speram ca totul sa se indrepte macar 50 la suta ca si in ogcident. multa sanatate va doresc ;sarbatori fericite si dumnezeu sa va lumineze pasi si gindurile.

  2. Mult succes! Și dacă nu răzbateți singură, sunt sigur că veți apela la alte somități consacrate de domnu’ Dan, cum ar fi Magda Ciumac & Tolea, Ildiko ghicitoarea prin prosop, Pavel Coruț, apoi ăla cu reptilienii și tot așa!

  3. Și așteptăm cu interes și un interviu cu domnul Coste, cel care -cu consecvență de nestrămutat – a schimbat în trei ani vreo două-trei partide, până a ajuns la loc călduț.

Comments are closed.