Și băuți și fără permise de conducere, au facut accident!

0
99 vizualizari
views

Conducătorul unui tractor cu remorcă a accidentat conducătorul unui moped, pe un drum din județul Brașov, la Ticuș. La cercetările efcetuate la fața locului de către polițiști, s-a constatat că bărbatul de 22 de ani care conducea tractorul, nu deținea permis de conducere. Polițiștii au solicitat documentele și victimei, un bărbat de 30 de ani și nici acesta nu deținea permis de conducere. În continuare polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest. Atât conducătorul tractorului cât și conducătorul mopedului, erau băuți peste limita legală. Mai mult, remorca atașată tractorului nu era inmatriculată pentru circulația pe drumurile publice și, surpriză, nici mopedul. În timp ce efectuau cercetările, un al treilea bărbat, prieten cu tânărul care a provocat accidentul, s-a urcat la volanul tractorului și l-a mutat de la locul accidentului și acesta din urmă fără să dețină permis de conducere.
Față de toate aspectele constatate, s-a constituit un dosar penal, în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fară permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, dar și pentru infracțiunea de „vătămare corporala din culpă”.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea a doi dintre conducătorii de vehicule pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare al I.P.J. Brașov,  activitățile fiind sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ