Senatorul Florin Orțan critică dur campania de manipulare împotriva vaccinării

0
1.764 vizualizari
views

Pe DN 1 se face propagandă împotriva sănătății copiilor noștri. Sub pretextul informării celor care trec pe unul dintre cele mai populate șosele din România, un panou manipulator a fost amplasat în zona Timișul de Sus. Este vorba despre un alt afiș de câțiva metri pătrați în care se face reclamă morții. Nu am cum altfel să categorisesc îndemnul la informare despre vaccinuri, când se vorbește despre riscuri pe care le implică acestea. Adică oamenilor le este transmis subliminal un mesaj că, de fapt, imunizarea este periculoasă pentru sănătatea lor.

Vaccinarea a salvat zeci de milioane de vieți și reprezintă unul dintre câștigurile omenirii în domeniul sănătății, aceasta este realitatea. Să nu confundăm efectele adverse care pot apărea foarte rar în cazul administrării oricărui medicament, cu periclitarea vieții. În această perioadă, în România, vorbim încă despre vaccinuri care ne pun viețile în pericol. Cel mai probabil, așa zișii activiști anti-vaccinare ne vor comunica în curând că aparatele de fotografiat ne fură sufletele.

Cei care au permis amplasarea panoului, atentează și ei la sănătatea generației următoare. Cer autorităților să ia măsuri rapide pentru îndepărtarea afișului manipulator.

 

Florin Orțan

Senator PSD Brașov   

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic